Sikta Handelsbolag

Skåne län

Information

969702-0619 är organisationsnummer för verksamheten Sikta Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sikta Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lomma som är den kommunen som Sikta Handelsbolag finns i.

Sikta Handelsbolag har varit registrerat sedan 2004-06-02 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Sikta Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Sikta Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Lomma som också är .

Firmatecknare för Sikta Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Sikta Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-7157600 eller genom brev på följande adress:
Måsv. 6, 237 37, Bjärred

Ansvarar för boende och kontaktmannaskap via de sociala myndigheterna.

Det finns olika personer som har en koppling med Sikta Handelsbolag och det är Behrens, Cecilia Elisabeth som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Ewetz, Martin John Ingemar som är född 1962 och har titeln Bolagsman,