Kablagepoolen i Lomma Handelsbolag

Skåne län

Information

Kablagepoolen i Lomma Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Kablagepoolen i Lomma Handelsbolag finns. I Lomma så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Kablagepoolen i Lomma Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Kablagepoolen i Lomma Handelsbolag har haft sedan 2006-03-02. Kablagepoolen i Lomma Handelsbolag har funnits sedan och 2004-04-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Kablagepoolen i Lomma Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Zinkg. 12, 234 35, Lomma men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-531070.

Lomma arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Kablagepoolen i Lomma Handelsbolag har idag 969698-7156 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Kablagepoolen i Lomma Handelsbolag

Handel med industriprodukter inom elektriska industrin.

I Kablagepoolen i Lomma Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gunnarsson, Anders Leif Göran som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Thorén, Ulf Per-Anders som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .