Läkarmottagning Anders Nyström Kommanditbolag

Skåne län

Information

I Lomma finns det ett Kommanditbolag som heter Läkarmottagning Anders Nyström Kommanditbolag. Det finns flera bolag som liknar Läkarmottagning Anders Nyström Kommanditbolag i Skåne län. Lomma är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Läkarmottagning Anders Nyström Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-01-22 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2004-01-15 så har Läkarmottagning Anders Nyström Kommanditbolag varit registrerat. Idag är Läkarmottagning Anders Nyström Kommanditbolag och det finns fler bolag som är det i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Läkarmottagning Anders Nyström Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kastanjev. 12, 234 37, Lomma. Vi ni istället prata med Läkarmottagning Anders Nyström Kommanditbolag så kan ni göra det på .

Sjukvårdsverksamhet och därtill förenad handel och finansiering.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Nyström, Anders Erik som är född 1956 och har titeln Komplementär, Nyström, Anita Kristina Elisabet som är född 1957 och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas av komplementären. .

Läkarmottagning Anders Nyström Kommanditbolag har 969698-6497 som sitt organisationsnummer.