Ingvar Nilsson Import & Sälj Kommanditbolag

Skåne län

Information

Ingvar Nilsson Import & Sälj Kommanditbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Ingvar Nilsson Import & Sälj Kommanditbolag finns. I Lomma så finns det många olika Kommanditbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Ingvar Nilsson Import & Sälj Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har F-skatt vilket Ingvar Nilsson Import & Sälj Kommanditbolag har haft sedan 2004-01-15. Ingvar Nilsson Import & Sälj Kommanditbolag har funnits sedan och 2004-01-15 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ingvar Nilsson Import & Sälj Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fockg. 8, 234 42, Lomma men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Lomma arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Ingvar Nilsson Import & Sälj Kommanditbolag har idag 969698-2355 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Ingvar Nilsson Import & Sälj Kommanditbolag

Import och försäljning av hygienartiklar.

I Ingvar Nilsson Import & Sälj Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Jan Ingvar Gösta som är född 1939 och har titeln Komplementär, Linder, Ulla Margareta som är född 1946 och har titeln Kommanditdelägare, Linder, Ulla Margareta som är född 1946 och har titeln Prokurist, .