Bernt i Flädie Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Lomma och Bernt i Flädie Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Bernt i Flädie Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Bernt i Flädie Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Bernt i Flädie Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2002-10-25. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som Bernt i Flädie Handelsbolag ska trivas.

Bernt i Flädie Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-13. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Stenläggning, bygg och rivningsarbete.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bernt i Flädie Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-03.

Idag är Bernt i Flädie Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Bernt i Flädie Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-247311.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Bernt i Flädie Handelsbolag är Pettersson, Bernt Eugen som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Janina Veronika som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .

Bernt i Flädie Handelsbolag har 969689-0772 som sitt organisationsnummer.