Petersson & Söderqvist Handelsbolag

Skåne län

Information

969688-5210 är organisationsnummer för företaget Petersson & Söderqvist Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Petersson & Söderqvist Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lomma som är den kommunen som Petersson & Söderqvist Handelsbolag finns i.

Petersson & Söderqvist Handelsbolag har varit registrerat sedan 2002-10-08 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-11-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Petersson & Söderqvist Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-11-14.

Petersson & Söderqvist Handelsbolag är och det finns flera bolag i Lomma som också är .

Firmatecknare för Petersson & Söderqvist Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Petersson & Söderqvist Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 046-248707 eller genom brev på följande adress:
Äppleg. 1, 234 37, Lomma

Bolaget skall bedriva författeri, konserter, föredrag och undervisning.

Det finns olika personer som har en koppling med Petersson & Söderqvist Handelsbolag och det är Petersson, Lena Kerstin som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Söderqvist, Per Göran Conny som är född 1959 och har titeln Bolagsman,