Boutros & Boutros Handelsbolag

Skåne län

Information

Boutros & Boutros Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Boutros & Boutros Handelsbolag finns. I Lomma så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Boutros & Boutros Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. Boutros & Boutros Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Boutros & Boutros Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hantverkarev. 10, 237 36, Bjärred men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-738842.

Lomma arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Boutros & Boutros Handelsbolag har idag 969686-2854 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Boutros & Boutros Handelsbolag

Konsultverksamhet och produktion inom marknadsföring, kommunikation och information i samtliga media, ekonomisk konsultation samt investor relation med företag.

I Boutros & Boutros Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Boutros, Michell Georges som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Boutros, Pierre Philip som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .