Flädie Plantskola Handelsbolag

Skåne län

Information

Flädie Plantskola Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Flädie Plantskola Handelsbolag finns. I Lomma så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Flädie Plantskola Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Flädie Plantskola Handelsbolag har haft sedan 2002-06-27. Flädie Plantskola Handelsbolag har funnits sedan och 2002-06-27 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Flädie Plantskola Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Flädie Kyrkv. 27, 237 91, Bjärred men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 046-247187.

Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Flädie Plantskola Handelsbolag har idag 969684-8259 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Flädie Plantskola Handelsbolag

Försäljning av utomhusplantor. Biodling Redskap

I Flädie Plantskola Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Folkesson, Sten Vilhelm som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Åkerman, Ingrid Birgitta som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .