Busyarc Kommanditbolag

Skåne län

Information

969681-3873 är organisationsnummer för företaget Busyarc Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Busyarc Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Lomma som är den kommunen som Busyarc Kommanditbolag finns i.

Busyarc Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2001-11-01 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-01-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Busyarc Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-01-28.

Busyarc Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Lomma som också är .

Firmatecknare för Busyarc Kommanditbolag är följande:
Uppgift om firmateckning saknas

Vill ni komma i kontakt med Busyarc Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-9212306 eller genom brev på följande adress:
Storg. 5, 234 31, Lomma

Utveckling av informationssystem, med inriktning på multimediateknik.

Det finns olika personer som har en koppling med Busyarc Kommanditbolag och det är Dageson, Ingrid Katarina som är född 1964 och har titeln Kommanditdelägare, Dageson, Hans Folke Stefan som är född 1964 och har titeln Kommanditdelägare, Dageson, Hans Folke Stefan som är född 1964 och har titeln Prokurist,