Iperion Media Kommanditbolag

Skåne län

Information

Iperion Media Kommanditbolag är ett företag som finns i Lomma. I Iperion Media Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hjortsman, Rolf Anders som är född 1962 och har titeln Komplementär, Hjortsman, Rolf Willy som är född 1936 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Iperion Media Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Iperion Media Kommanditbolag på telefon 070-8293330.

Design och utveckling av multimediapresentationer och Internetlösningar och därmed förenlig verksamhet. Fotografisk och filmisk verksamhet med digital inrikti ng och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Iperion Media Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Iperion Media Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Iperion Media Kommanditbolag innehar ej F-skattsedel och Iperion Media Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-05-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Iperion Media Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Iperion Media Kommanditbolag har 969679-9346 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.