EURINFORMATION i Malmö Kommanditbolag

Skåne län

Information

EURINFORMATION i Malmö Kommanditbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där EURINFORMATION i Malmö Kommanditbolag finns. I Lomma så finns det många olika Kommanditbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Kommanditbolag. EURINFORMATION i Malmö Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har ej F-skatt. EURINFORMATION i Malmö Kommanditbolag har funnits sedan och 2004-11-18 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till EURINFORMATION i Malmö Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Morkullev. 77, 237 36, Bjärred men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Lomma arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

EURINFORMATION i Malmö Kommanditbolag har idag 969678-0270 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären ensam. är den som för stunden ansvarar för EURINFORMATION i Malmö Kommanditbolag

Konsultverksamhet inom service management. Innefattande affärsutveckling, peronalutveckling, lönsamhetsberäkningar, rationaliseringsstudier och etableringsstudier för företrädesvis hotell- och restaurangbranschen samt uttveckling av marknadsföringskoncept inom alla branscher. Import av handelsvaror som en del i marknadsföringskoncepten med tonvikt på presentreklam och textilier.

I EURINFORMATION i Malmö Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wernberg, Mats Ingemar som är född 1955 och har titeln Komplementär, Wernberg, Margareta Elisabet som är född 1955 och har titeln Kommanditdelägare, .