Mitonga Racing Handelsbolag

Skåne län

Information

969676-8408 är organisationsnummer för företaget Mitonga Racing Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mitonga Racing Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lomma som är den kommunen som Mitonga Racing Handelsbolag finns i.

Mitonga Racing Handelsbolag har varit registrerat sedan 2001-03-29 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-04-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mitonga Racing Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-04-13.

Mitonga Racing Handelsbolag är och det finns flera bolag i Lomma som också är .

Firmatecknare för Mitonga Racing Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Mitonga Racing Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 040-194140 eller genom brev på följande adress:
Tenng. 15, 234 35, Lomma

Handel och service av motorcyklar inklusive reservdelar och tillbehör. Även postorder, import och export.

Det finns olika personer som har en koppling med Mitonga Racing Handelsbolag och det är Gavriilidis, Charalampos som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Gavriilidou, Angeliki som är född 1976 och har titeln Bolagsman,