Stall Vinda Widare Handelsbolag

Skåne län

Information

969675-7062 är organisationsnummer för verksamheten Stall Vinda Widare Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stall Vinda Widare Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lomma som är den kommunen som Stall Vinda Widare Handelsbolag finns i.

Stall Vinda Widare Handelsbolag har varit registrerat sedan 2001-02-12 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stall Vinda Widare Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Stall Vinda Widare Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Lomma som också är .

Firmatecknare för Stall Vinda Widare Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Söderberg, Bengt Göran.

Vill ni komma i kontakt med Stall Vinda Widare Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 046-776054 eller genom brev på följande adress:
Anes v. 7, 237 31, Bjärred

Tävling med travhästar och därmed tillhörande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stall Vinda Widare Handelsbolag och det är Edenmark Nilsson, Ingegerd Maria K som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Söderberg, Bengt Göran som är född 1944 och har titeln Bolagsman,