Register in Europe, nordiska Handelsbolag

Skåne län

Information

Register in Europe, nordiska Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Register in Europe, nordiska Handelsbolag finns. I Lomma så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Register in Europe, nordiska Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. Register in Europe, nordiska Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Register in Europe, nordiska Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bryggv. 8, 237 36, Bjärred men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-295229.

Lomma arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Register in Europe, nordiska Handelsbolag har idag 969674-6123 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -Thysell, Martin Johannes är den som för stunden ansvarar för Register in Europe, nordiska Handelsbolag

Försäljning, förmedling samt konsulttjänster inom domännamn samt övriga immateriella rättigheter och därmed förenlig verksamhet.

I Register in Europe, nordiska Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Register Juridik & Data Sverige Kommanditbolag som är född och har titeln Bolagsman, Thysell, Martin Johannes som är född 1981 och har titeln Bolagsman, .