LEPSON Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Lomma och LEPSON Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och LEPSON Handelsbolag är ett av dem. Statusen för LEPSON Handelsbolag är att Bolaget är inaktivt.

LEPSON Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2000-08-17. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lomma där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som LEPSON Handelsbolag ska trivas.

LEPSON Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-12. I Lomma så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med livsmedel samt restpartier inom livsmedel samt administrativ konsultverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LEPSON Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-25.

Idag är LEPSON Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med LEPSON Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-292543.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med LEPSON Handelsbolag är Helsing Persson, Annika Katarina som är född 1940 och har titeln Bolagsman, Persson, Leif Bertil Enok som är född 1937 och har titeln Bolagsman, .

LEPSON Handelsbolag har 969671-2380 som sitt organisationsnummer.