Tjänstemäklarna Team Charisma Kommanditbolag

Skåne län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Lomma och Tjänstemäklarna Team Charisma Kommanditbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Tjänstemäklarna Team Charisma Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Tjänstemäklarna Team Charisma Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Tjänstemäklarna Team Charisma Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2000-05-12. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tjänstemäklarna Team Charisma Kommanditbolag ska trivas.

Tjänstemäklarna Team Charisma Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-16. I Lomma så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Rekrytering samt förmedling av inforamtion och tjänster kring försäljning och marknadsföring. Import och handel med ridsportutrustning, kläder, presentartiklar samt hälsoprodukter för människor och djur.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tjänstemäklarna Team Charisma Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-16.

Idag är Tjänstemäklarna Team Charisma Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Tjänstemäklarna Team Charisma Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-239420.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Tjänstemäklarna Team Charisma Kommanditbolag är Anderberg, Hasse Bertil som är född 1953 och har titeln Komplementär, Anderberg, Mary Karin Annica som är född 1958 och har titeln Kommanditdelägare, .

Tjänstemäklarna Team Charisma Kommanditbolag har 969669-0925 som sitt organisationsnummer.