Schoko Handelsbolag

Skåne län

Information

969665-2495 är organisationsnummer för företaget Schoko Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Schoko Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lomma som är den kommunen som Schoko Handelsbolag finns i.

Schoko Handelsbolag har varit registrerat sedan 2000-01-05 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-03-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Schoko Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Schoko Handelsbolag är och det finns flera bolag i Lomma som också är .

Firmatecknare för Schoko Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Henning Schou.

Vill ni komma i kontakt med Schoko Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Trädgårdsv. 9, 237 35, Bjärred

Sjukvård, undervisning, kapitalförvaltning.

Det finns olika personer som har en koppling med Schoko Handelsbolag och det är Kongstad, Lis Laentwer som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Schou, Henning som är född 1956 och har titeln Bolagsman,