Äpplets dataservice Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Lomma och Äpplets dataservice Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Äpplets dataservice Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Äpplets dataservice Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Äpplets dataservice Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1999-10-15. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lomma där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Äpplets dataservice Handelsbolag ska trivas.

Äpplets dataservice Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-02. I Lomma så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Datakonsult såsom försäljning och installationer av nätverkslösningar, försäljning av datautrustning, handel med värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Äpplets dataservice Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-02.

Idag är Äpplets dataservice Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Äpplets dataservice Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5293175.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Äpplets dataservice Handelsbolag är Schönström, Håkan Erik som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Schönström, Iréne Eva Bernice som är född 1970 och har titeln Bolagsman, .

Äpplets dataservice Handelsbolag har 969663-1069 som sitt organisationsnummer.