Förlaget för Språklig Medvetenhet i Lund Handelsbolag

Skåne län

Information

Förlagsverksamhet, utgivande av läromedel.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Förlaget för Språklig Medvetenhet i Lund Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Lomma så är Förlaget för Språklig Medvetenhet i Lund Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 1999-05-26 så skapades Förlaget för Språklig Medvetenhet i Lund Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel Förlaget för Språklig Medvetenhet i Lund Handelsbolag har haft det sedan 1999-01-01.

Förlaget för Språklig Medvetenhet i Lund Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

969659-7757 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lomma.

Just nu är Förlaget för Språklig Medvetenhet i Lund Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Förlaget för Språklig Medvetenhet i Lund Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 046-2119167 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Förlaget för Språklig Medvetenhet i Lund Handelsbolag är Thilén, Inga Kristina som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Thilén, Mette Elisabeth som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Åkerblom, Annika Maria Cecilia som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .