B & E Enterprise Handelsbolag

Skåne län

Information

B & E Enterprise Handelsbolag är en verksamhet som finns i Lomma. I B & E Enterprise Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bengtsson, Bengt Jonny Samuel som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Bengtsson, Emma Eirene Elisabeth som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med B & E Enterprise Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå B & E Enterprise Handelsbolag på telefon 046-293656.

Översättningar. Tillverkning och försäljning av jakttillbehör. Privatutbildning såsom föreläsningar, konsulttjänst, pedagogik i basämnen, lågstadiet.

Idag är B & E Enterprise Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

B & E Enterprise Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

B & E Enterprise Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och B & E Enterprise Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för B & E Enterprise Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

B & E Enterprise Handelsbolag har 969640-5936 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.