Lilliehöök & Partners Handelsbolag

Skåne län

Information

Lilliehöök & Partners Handelsbolag är ett av många företag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Lilliehöök & Partners Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lilliehöök & Partners Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Lilliehöök & Partners Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-03-03. Men sedan 1997-01-01 så har Lilliehöök & Partners Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ö. Kennelv. 26 B, 237 35, Bjärred. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lilliehöök & Partners Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-292928.

Lomma arbetar för att företag som Lilliehöök & Partners Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Lilliehöök & Partners Handelsbolag. Det finns flera företag i Skåne län.

Konsulting, teknik, översättning. Försäljning agent för produkter

Firmatecknare för Lilliehöök & Partners Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lilliehöök & Partners Handelsbolag och det är följande personer, Lilliehöök, Carl Bertil Fredrik L som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Lilliehöök, Marianne som är född 1956 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Lilliehöök & Partners Handelsbolag är 969636-0073.