PU, Pedagogisk Utveckling i Skåne Handelsbolag

Skåne län

Information

PU, Pedagogisk Utveckling i Skåne Handelsbolag är ett företag som finns i Lomma. I PU, Pedagogisk Utveckling i Skåne Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björnsson-Uppgren, Eva Britt-Marie L som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Holmqvist, Kaja Traeholt som är född 1955 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med PU, Pedagogisk Utveckling i Skåne Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå PU, Pedagogisk Utveckling i Skåne Handelsbolag på telefon 070-7146714.

Utveckling av pedagogiska produkter såsom leksaker - undervis- ningsmaterial.

Idag är PU, Pedagogisk Utveckling i Skåne Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

PU, Pedagogisk Utveckling i Skåne Handelsbolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

PU, Pedagogisk Utveckling i Skåne Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och PU, Pedagogisk Utveckling i Skåne Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för PU, Pedagogisk Utveckling i Skåne Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

PU, Pedagogisk Utveckling i Skåne Handelsbolag har 969632-3683 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.