Grodan Home & Gardening Handelsbolag

Skåne län

Information

969629-2672 är organisationsnummer för företaget Grodan Home & Gardening Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Grodan Home & Gardening Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lomma som är den kommunen som Grodan Home & Gardening Handelsbolag finns i.

Grodan Home & Gardening Handelsbolag har varit registrerat sedan 1996-08-22 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Grodan Home & Gardening Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Grodan Home & Gardening Handelsbolag är och det finns flera bolag i Lomma som också är .

Firmatecknare för Grodan Home & Gardening Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Sanna Björkman.

Vill ni komma i kontakt med Grodan Home & Gardening Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 040-125050 eller genom brev på följande adress:
Roseng. 6, 234 31, Lomma

Inredningsbutik, handel med heminredning, trendinteriör och trädgårdsartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Grodan Home & Gardening Handelsbolag och det är Andrejeff, Varpu Anneli som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Björkman, Peter Bengt Erik som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Björkman, Sanna Maria som är född 1967 och har titeln Bolagsman,