Handelsbolaget Aditus

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Lomma och Handelsbolaget Aditus är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Handelsbolaget Aditus är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Aditus är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Aditus är ett Handelsbolag och skapades 1996-08-02. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som Handelsbolaget Aditus ska trivas.

Handelsbolaget Aditus är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel med hantverk, skriftställeri, Sjukvård samt konsult- verksamhet inom hälso- och sjukvårdssektorn.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Aditus är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Handelsbolaget Aditus och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Aditus så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-412183.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Aditus är Nyman, Berit Elisabeth som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Nyman, Mats Samuel som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Aditus har 969628-7995 som sitt organisationsnummer.