Per Annum Ekonomiservice Handelsbolag

Skåne län

Information

I Lomma finns det ett Handelsbolag som heter Per Annum Ekonomiservice Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Per Annum Ekonomiservice Handelsbolag i Skåne län. Lomma är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Per Annum Ekonomiservice Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-02-10 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1996-05-14 så har Per Annum Ekonomiservice Handelsbolag varit registrerat och sedan 2006-02-10 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Per Annum Ekonomiservice Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Per Annum Ekonomiservice Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Trollsjöv. 159, 237 33, Bjärred. Vi ni istället prata med Per Annum Ekonomiservice Handelsbolag så kan ni göra det på 070-2030710.

Redovisnings och ekonomitjänster, konsultverksamhet avseende att erbjuda mindre företag redovisningstjänster samt större och medelstora företag hjälp med och ekonomiska utredningar samt ekonomiarbete av normalt förekommande slag.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Hansson, Mats Robert som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Noreke, Catarina Louise som är född 1956 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Per Annum Ekonomiservice Handelsbolag har 969626-9449 som sitt organisationsnummer.