Handelsbolaget Frola Frukt o Grönt

Skåne län

Information

Handelsbolaget Frola Frukt o Grönt är en verksamhet som finns i Lomma. I Handelsbolaget Frola Frukt o Grönt finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åkesson, Pär Martin Fredrik som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Åkesson, Siv Inga-Lill Anita som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Handelsbolaget Frola Frukt o Grönt så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Handelsbolaget Frola Frukt o Grönt på telefon 070-5302533.

Handel med frukt och grönsaker.

Idag är Handelsbolaget Frola Frukt o Grönt av bolagstypen Handelsbolag.

Handelsbolaget Frola Frukt o Grönt är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Handelsbolaget Frola Frukt o Grönt innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Handelsbolaget Frola Frukt o Grönt är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Handelsbolaget Frola Frukt o Grönt så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Handelsbolaget Frola Frukt o Grönt har 969623-9830 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.