FAMILJE- OCH FÖRETAGSJURISTEN I LOMMA KOMMANDITBOLAG

Skåne län

Information

I Skåne län så finns FAMILJE- OCH FÖRETAGSJURISTEN I LOMMA KOMMANDITBOLAG. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lomma här finns det många olika Kommanditbolag. FAMILJE- OCH FÖRETAGSJURISTEN I LOMMA KOMMANDITBOLAG tillhör bolagstypen "Kommanditbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Lomma jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

FAMILJE- OCH FÖRETAGSJURISTEN I LOMMA KOMMANDITBOLAG är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 916775-6171.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-412495 alternativt besöka eller skicka post till FAMILJE- OCH FÖRETAGSJURISTEN I LOMMA KOMMANDITBOLAG på följande adress Ängsv. 11, 234 34, Lomma.

FAMILJE- OCH FÖRETAGSJURISTEN I LOMMA KOMMANDITBOLAG är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I FAMILJE- OCH FÖRETAGSJURISTEN I LOMMA KOMMANDITBOLAG så sitter följande personer i styrelsen: , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Juridisk och ekonomisk rådgivning, juridiska tjänster och uppdrag samt köpa, sälja och förvalta lös egendom såsom material, tillbehör och färdiga produkter inom olika hantverk och fast **forts**