HANDELSBOLAGET CK SCENKONST

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Lomma och HANDELSBOLAGET CK SCENKONST är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och HANDELSBOLAGET CK SCENKONST är ett av dem. Statusen för HANDELSBOLAGET CK SCENKONST är att Bolaget är aktivt.

HANDELSBOLAGET CK SCENKONST är ett Handelsbolag och skapades 1993-04-19. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lomma där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som HANDELSBOLAGET CK SCENKONST ska trivas.

HANDELSBOLAGET CK SCENKONST är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Lomma så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Teater-, film-, tv- och mediaproduktion.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HANDELSBOLAGET CK SCENKONST är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är HANDELSBOLAGET CK SCENKONST och det finns flera verksamheter som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med HANDELSBOLAGET CK SCENKONST så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-411781.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med HANDELSBOLAGET CK SCENKONST är Hjalmarsson Milldoff, Ewa C Cecilia som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Milldoff, Jefferic Elias som är född 1989 och har titeln Bolagsman, .

HANDELSBOLAGET CK SCENKONST har 916774-7550 som sitt organisationsnummer.