Kommanditbolaget CLEMENS & CO REKLAM OCH INFORMATIONSPRODUKTION

Skåne län

Information

916768-6477 är organisationsnummer för verksamheten Kommanditbolaget CLEMENS & CO REKLAM OCH INFORMATIONSPRODUKTION. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kommanditbolaget CLEMENS & CO REKLAM OCH INFORMATIONSPRODUKTION är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Lomma som är den kommunen som Kommanditbolaget CLEMENS & CO REKLAM OCH INFORMATIONSPRODUKTION finns i.

Kommanditbolaget CLEMENS & CO REKLAM OCH INFORMATIONSPRODUKTION har varit registrerat sedan 2010-03-22 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-08-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kommanditbolaget CLEMENS & CO REKLAM OCH INFORMATIONSPRODUKTION så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-08-03.

Kommanditbolaget CLEMENS & CO REKLAM OCH INFORMATIONSPRODUKTION är och det finns flera verksamheter i Lomma som också är .

Firmatecknare för Kommanditbolaget CLEMENS & CO REKLAM OCH INFORMATIONSPRODUKTION är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

Vill ni komma i kontakt med Kommanditbolaget CLEMENS & CO REKLAM OCH INFORMATIONSPRODUKTION så kan ni göra det på telefon genom 073-3300070 eller genom brev på följande adress:
Per Ols v. 12, 237 37, Bjärred

Reklam- och informationsproduktion.

Det finns olika personer som har en koppling med Kommanditbolaget CLEMENS & CO REKLAM OCH INFORMATIONSPRODUKTION och det är Ahlgren Claesson, Karin Annika som är född 1961 och har titeln Komplementär, Claesson, Claes Håkan som är född 1956 och har titeln Kommanditdelägare,