ALASKA GULD HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

ALASKA GULD HANDELSBOLAG är ett av många verksamheter som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som ALASKA GULD HANDELSBOLAG finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

ALASKA GULD HANDELSBOLAG som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1991-01-03. Men sedan 1991-01-01 så har ALASKA GULD HANDELSBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Fyrhusv. 11, 237 41, Bjärred. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ALASKA GULD HANDELSBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-194004.

Lomma arbetar för att verksamheter som ALASKA GULD HANDELSBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för ALASKA GULD HANDELSBOLAG. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Handel med samt tillverkning och reparation av smycken.

Firmatecknare för ALASKA GULD HANDELSBOLAG är följande:
Firman tecknas av Stefan Jan Skabek och Wojciech Skabek gemen= samt..

Det finns idag lite personer som är kopplade till ALASKA GULD HANDELSBOLAG och det är följande personer, Skabek, Irena som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Skabek, Marzena Malgorzata som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Skabek, Stefan Jan som är född 1936 och har titeln Bolagsman, Skabek, Wojciech som är född 1958 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för ALASKA GULD HANDELSBOLAG är 916767-2329.