PACE INTERNATIONAL OF SWEDEN HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

PACE INTERNATIONAL OF SWEDEN HANDELSBOLAG hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där PACE INTERNATIONAL OF SWEDEN HANDELSBOLAG finns. I Lomma så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. PACE INTERNATIONAL OF SWEDEN HANDELSBOLAG tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket PACE INTERNATIONAL OF SWEDEN HANDELSBOLAG har haft sedan 2010-01-01. PACE INTERNATIONAL OF SWEDEN HANDELSBOLAG har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till PACE INTERNATIONAL OF SWEDEN HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till MAJORSVÄGEN 15, 237 32, Bjärred men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 046-292639.

Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

PACE INTERNATIONAL OF SWEDEN HANDELSBOLAG har idag 916766-4383 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG. är den som för stunden ansvarar för PACE INTERNATIONAL OF SWEDEN HANDELSBOLAG

Import av sällskapsdjursartiklar, handelsförmed- ling mellan sverige och utlandet samt konsult- verksamhet avseende företagsetablering.

I PACE INTERNATIONAL OF SWEDEN HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är NORDBERG, BERIT INGELA som är född 1943 och har titeln Bolagsman, NORDBERG, LENNART som är född 1941 och har titeln Bolagsman, .