AQUA SPAR CONSULT HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

AQUA SPAR CONSULT HANDELSBOLAG är en verksamhet som finns i Lomma. I AQUA SPAR CONSULT HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är OLSSON, BIRGITTA YVONNE som är född 1943 och har titeln Bolagsman, OLSSON, SVEN-TORE som är född 1935 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med AQUA SPAR CONSULT HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå AQUA SPAR CONSULT HANDELSBOLAG på telefon .

Rådgivning, försäljning, import, export och installation inom VVS-branschen samt juridisk och ekonomisk rådgivning och utredning.

Idag är AQUA SPAR CONSULT HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

AQUA SPAR CONSULT HANDELSBOLAG är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

AQUA SPAR CONSULT HANDELSBOLAG innehar ej F-skattsedel och AQUA SPAR CONSULT HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för AQUA SPAR CONSULT HANDELSBOLAG så är det följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

AQUA SPAR CONSULT HANDELSBOLAG har 916764-7206 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.