THS Medicin & Biologi Konsult Handelsbolag

Skåne län

Information

I Lomma finns det ett Handelsbolag som heter THS Medicin & Biologi Konsult Handelsbolag. Det finns flera företag som liknar THS Medicin & Biologi Konsult Handelsbolag i Skåne län. Lomma är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

THS Medicin & Biologi Konsult Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-02-29 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1989-06-30 så har THS Medicin & Biologi Konsult Handelsbolag varit registrerat. Idag är THS Medicin & Biologi Konsult Handelsbolag och det finns fler företag som är det i Lomma.

Vill man komma i kontakt med THS Medicin & Biologi Konsult Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Lybecks v. 13, 261 63, Glumslöv. Vi ni istället prata med THS Medicin & Biologi Konsult Handelsbolag så kan ni göra det på 0718-70787.

Import av kläder och skor. konsultverksamhet och försäljning av instrument,litteratur m m inom medicin och biologi.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Karlsson, Anita Eva Christina som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Sandgren, Thomas Gilbert Tyrone som är född 1955 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av Sandgren, Thomas Gilbert Tyrone ensam. .

THS Medicin & Biologi Konsult Handelsbolag har 916764-3676 som sitt organisationsnummer.