LARSSON & LARSSON KONSULTER HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

LARSSON & LARSSON KONSULTER HANDELSBOLAG är ett av många företag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som LARSSON & LARSSON KONSULTER HANDELSBOLAG finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

LARSSON & LARSSON KONSULTER HANDELSBOLAG som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-03-17. Men sedan 1989-01-01 så har LARSSON & LARSSON KONSULTER HANDELSBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till S. Villav. 12, 237 35, Bjärred. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LARSSON & LARSSON KONSULTER HANDELSBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Lomma arbetar för att företag som LARSSON & LARSSON KONSULTER HANDELSBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för LARSSON & LARSSON KONSULTER HANDELSBOLAG. Det finns flera företag i Skåne län.

Kamerala tjänster, databehandling, förmedling av kontorsmaterial och presentreklam.

Firmatecknare för LARSSON & LARSSON KONSULTER HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG..

Det finns idag lite personer som är kopplade till LARSSON & LARSSON KONSULTER HANDELSBOLAG och det är följande personer, LARSSON, BO ALFRED som är född 1936 och har titeln Bolagsman, LARSSON, CHRISTINA MARIA som är född 1943 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för LARSSON & LARSSON KONSULTER HANDELSBOLAG är 916763-9096.