PRIMAS - MARKETING HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

PRIMAS - MARKETING HANDELSBOLAG hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där PRIMAS - MARKETING HANDELSBOLAG finns. I Lomma så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. PRIMAS - MARKETING HANDELSBOLAG tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket PRIMAS - MARKETING HANDELSBOLAG har haft sedan 1994-01-01. PRIMAS - MARKETING HANDELSBOLAG har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till PRIMAS - MARKETING HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Kläggeröd 4, 275 61, Blentarp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-414528.

Lomma arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

PRIMAS - MARKETING HANDELSBOLAG har idag 916762-9741 som sitt organisationummer.

; HELENA ÅKESSON. är den som för stunden ansvarar för PRIMAS - MARKETING HANDELSBOLAG

Försäljning av presentreklam och konfektion till företag och föreningar. Varudemonstrationer och mässuppdrag samt import av presentreklam och leksaker. Present och gåvoförsäljning till konsument.

I PRIMAS - MARKETING HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åkesson, Eija Helena som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Åkesson, Mats Roy Inge som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .