FIN I HÅRET, GUN O TERJE LARSSON HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

FIN I HÅRET, GUN O TERJE LARSSON HANDELSBOLAG är ett av många bolag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som FIN I HÅRET, GUN O TERJE LARSSON HANDELSBOLAG finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

FIN I HÅRET, GUN O TERJE LARSSON HANDELSBOLAG som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1987-11-04. Men sedan 1988-01-01 så har FIN I HÅRET, GUN O TERJE LARSSON HANDELSBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Nordmannav. 38, 237 31, Bjärred. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på FIN I HÅRET, GUN O TERJE LARSSON HANDELSBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-294725.

Lomma arbetar för att bolag som FIN I HÅRET, GUN O TERJE LARSSON HANDELSBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för FIN I HÅRET, GUN O TERJE LARSSON HANDELSBOLAG. Det finns flera bolag i Skåne län.

Frisersalong samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för FIN I HÅRET, GUN O TERJE LARSSON HANDELSBOLAG är följande:
; GUN YVONNE LARSSON..

Det finns idag lite personer som är kopplade till FIN I HÅRET, GUN O TERJE LARSSON HANDELSBOLAG och det är följande personer, Larsson, Gun Yvonne som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Larsson, Terje Börje Morgan som är född 1956 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för FIN I HÅRET, GUN O TERJE LARSSON HANDELSBOLAG är 916550-9978.