SALONG LJUNG HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

916550-4656 är organisationsnummer för företaget SALONG LJUNG HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SALONG LJUNG HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lomma som är den kommunen som SALONG LJUNG HANDELSBOLAG finns i.

SALONG LJUNG HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1987-07-29 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för SALONG LJUNG HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

SALONG LJUNG HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Lomma som också är .

Firmatecknare för SALONG LJUNG HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Vill ni komma i kontakt med SALONG LJUNG HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 040-411211 eller genom brev på följande adress:
Kråkbärsg. 17, 234 43, Lomma

Frrisörverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med SALONG LJUNG HANDELSBOLAG och det är LJUNG, EVA MARIA som är född 1966 och har titeln Bolagsman, LJUNG, INGRID EVA MARGARETA som är född 1943 och har titeln Bolagsman,