KOMMANDITBOLAGET MALMÖ METALLTEKNIK

Skåne län

Information

KOMMANDITBOLAGET MALMÖ METALLTEKNIK är ett av många verksamheter som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som KOMMANDITBOLAGET MALMÖ METALLTEKNIK finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

KOMMANDITBOLAGET MALMÖ METALLTEKNIK är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

KOMMANDITBOLAGET MALMÖ METALLTEKNIK som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1987-12-11. Men sedan 1987-01-01 så har KOMMANDITBOLAGET MALMÖ METALLTEKNIK varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Flädie Kanik , 237 91, Bjärred. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KOMMANDITBOLAGET MALMÖ METALLTEKNIK så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-461700.

Lomma arbetar för att verksamheter som KOMMANDITBOLAGET MALMÖ METALLTEKNIK ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för KOMMANDITBOLAGET MALMÖ METALLTEKNIK. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Industri- och bildemontering, handel med skrot, bilar, bildelar och däck m m.

Firmatecknare för KOMMANDITBOLAGET MALMÖ METALLTEKNIK är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till KOMMANDITBOLAGET MALMÖ METALLTEKNIK och det är följande personer, Kanik AB som är född och har titeln Komplementär, Minnesberg Sverige AB som är född och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för KOMMANDITBOLAGET MALMÖ METALLTEKNIK är 916549-6606.