VISUELLE DESIGN & GRAFIC COMMUNICATION KOMMANDITBOLAG

Skåne län

Information

VISUELLE DESIGN & GRAFIC COMMUNICATION KOMMANDITBOLAG är en verksamhet som finns i Lomma. I VISUELLE DESIGN & GRAFIC COMMUNICATION KOMMANDITBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sundström, Stig Arne som är född 1945 och har titeln Komplementär, Johnsson, Stig Börje Vilhelm som är född 1943 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med VISUELLE DESIGN & GRAFIC COMMUNICATION KOMMANDITBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå VISUELLE DESIGN & GRAFIC COMMUNICATION KOMMANDITBOLAG på telefon 046-293798.

Konsultverksamhet avseende formgivning av industriprodukter, grafisk formgivning och visuell kommunikation.

Idag är VISUELLE DESIGN & GRAFIC COMMUNICATION KOMMANDITBOLAG av bolagstypen Kommanditbolag.

VISUELLE DESIGN & GRAFIC COMMUNICATION KOMMANDITBOLAG är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

VISUELLE DESIGN & GRAFIC COMMUNICATION KOMMANDITBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-05-15 och VISUELLE DESIGN & GRAFIC COMMUNICATION KOMMANDITBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för VISUELLE DESIGN & GRAFIC COMMUNICATION KOMMANDITBOLAG så är det följande:
; STIG ARNE SUNDSTRÖM.

VISUELLE DESIGN & GRAFIC COMMUNICATION KOMMANDITBOLAG har 916548-7621 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.