Handelsbolag Ingrid Vävkonsult

Skåne län

Information

Handelsbolag Ingrid Vävkonsult hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Handelsbolag Ingrid Vävkonsult finns. I Lomma så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolag Ingrid Vävkonsult tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Handelsbolag Ingrid Vävkonsult har haft sedan 2002-05-17. Handelsbolag Ingrid Vävkonsult har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Handelsbolag Ingrid Vävkonsult så kan ni göra det genom att skicka er post till Ö. Kärrstorp 84, 275 95, Sjöbo men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0415-43190.

Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Handelsbolag Ingrid Vävkonsult har idag 916546-3531 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Handelsbolag Ingrid Vävkonsult

Handel med garn och tillbehör

I Handelsbolag Ingrid Vävkonsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansson Norstedt, Ingrid A-C som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Norstedt, Karl Ossian Gernot som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .