CONPAC KOMMANDITBOLAG

Skåne län

Information

I Lomma finns det ett Kommanditbolag som heter CONPAC KOMMANDITBOLAG. Det finns flera bolag som liknar CONPAC KOMMANDITBOLAG i Skåne län. Lomma är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

CONPAC KOMMANDITBOLAG är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1992-10-06 så har CONPAC KOMMANDITBOLAG varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är CONPAC KOMMANDITBOLAG och det finns fler bolag som är det i Lomma.

Vill man komma i kontakt med CONPAC KOMMANDITBOLAG så kan man gör det genom att posta ett brev till Kajg. 36, 234 39, Lomma. Vi ni istället prata med CONPAC KOMMANDITBOLAG så kan ni göra det på 040-462200.

Inköp, marknadsföring, försäljning och service på förpacknings- maskiner och mejeriutrustning. Inköp, försäljning. uthyrning och förvaltning av fastigheter, lägenheter och bostadsrätter. Inköp, försäljning, uthyrning och förvaltning av motorfordon, husvagnar, husbilar, bilar och motorcyklar. Inköp, försäljning och förvaltning av antikviteter, konst, kuriosa samt ädelmetaller och ädelstenar. Kapitalförvaltning i fonder, aktier, obligationer och andra värdepapper samt sedlar och mynt. Uppfödning och avelsarbete av djur huvudsakligen häst och hund för jaktbruksändamål. Försäljning av förädlade livsmedelsprodukter vid marknader, mässor och evenemang. Rådgivning, kursverksamhet, massage och olika träningsmetoder inom friskvård. Arbetsförmedling, rekrytering samt personaluthyrning. Gods och budtransporter samt transporter inom närliggande områden.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Persson, Rolf Tommy som är född 1948 och har titeln Komplementär, Holmqvist, Maria Helena som är född 1979 och har titeln Kommanditdelägare, Persson, Sandra Kristina som är född och har titeln Kommanditdelägare,Bosatt i land utanför EES, Persson, Tanja Monica som är född 1986 och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas ensam av -komplementären .

CONPAC KOMMANDITBOLAG har 916546-0701 som sitt organisationsnummer.