Strandvägens Glasskiosk Handelsbolag

Skåne län

Information

916543-6347 är organisationsnummer för företaget Strandvägens Glasskiosk Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Strandvägens Glasskiosk Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lomma som är den kommunen som Strandvägens Glasskiosk Handelsbolag finns i.

Strandvägens Glasskiosk Handelsbolag har varit registrerat sedan 1990-05-04 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-02-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Strandvägens Glasskiosk Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Strandvägens Glasskiosk Handelsbolag är och det finns flera bolag i Lomma som också är .

Firmatecknare för Strandvägens Glasskiosk Handelsbolag är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Vill ni komma i kontakt med Strandvägens Glasskiosk Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 040-413313 eller genom brev på följande adress:
Strandv. 118, 234 32, Lomma

Kioskrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Strandvägens Glasskiosk Handelsbolag och det är Honnér, Kristina Louise som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Rengfjord, Bo Stefan Flemming som är född 1957 och har titeln Bolagsman,