MEDCONS HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

MEDCONS HANDELSBOLAG hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där MEDCONS HANDELSBOLAG finns. I Lomma så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. MEDCONS HANDELSBOLAG tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket MEDCONS HANDELSBOLAG har haft sedan 1996-01-01. MEDCONS HANDELSBOLAG har funnits sedan och 2003-08-09 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till MEDCONS HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Alv. 7 C, 191 33, Sollentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-352460.

Lomma arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

MEDCONS HANDELSBOLAG har idag 916542-1836 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG är den som för stunden ansvarar för MEDCONS HANDELSBOLAG

Författande av vetenskapliga arbeten, läkemedels- konsultationer och utredningar, medicinsk-vetens- kaplig föreläsningsverksamhet

I MEDCONS HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är BERGKVIST, FRITZ DAVID som är född 1941 och har titeln Bolagsman, BERGKVIST, INGRID AGNETA som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .