HANDELSBOLAGET INGENJÖRSFIRMAN MÄTELEKTRONIK

Skåne län

Information

Konsulterande verksamhet inom mätteknik, konstruk- tion, tillverkning och service av elektroniska mätsystem samt import och försäljning av mätut- rustningar

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för HANDELSBOLAGET INGENJÖRSFIRMAN MÄTELEKTRONIK vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Lomma så är HANDELSBOLAGET INGENJÖRSFIRMAN MÄTELEKTRONIK ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 1981-12-29 så skapades HANDELSBOLAGET INGENJÖRSFIRMAN MÄTELEKTRONIK och bolaget är har F-skattsedel HANDELSBOLAGET INGENJÖRSFIRMAN MÄTELEKTRONIK har haft det sedan 1994-01-01.

HANDELSBOLAGET INGENJÖRSFIRMAN MÄTELEKTRONIK är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1982-01-01

916541-3767 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lomma.

Just nu är HANDELSBOLAGET INGENJÖRSFIRMAN MÄTELEKTRONIK och det finns många bolag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med HANDELSBOLAGET INGENJÖRSFIRMAN MÄTELEKTRONIK så går det att nå dem via telefon på 046-293589 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Följande personer är på något sätt aktiva inom HANDELSBOLAGET INGENJÖRSFIRMAN MÄTELEKTRONIK är JOHNSSON, KERSTIN KATARINA som är född 1948 och har titeln Bolagsman, JOHNSSON, LENNART GUSTAV som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .