Feldts Bilservice Kommanditbolag

Skåne län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Lomma och Feldts Bilservice Kommanditbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Feldts Bilservice Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Feldts Bilservice Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Feldts Bilservice Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1979-04-20. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där bolaget finns i jobbar för att bolag som Feldts Bilservice Kommanditbolag ska trivas.

Feldts Bilservice Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-11-20. I Lomma så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bilverkstad.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Feldts Bilservice Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1979-01-01.

Idag är Feldts Bilservice Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Feldts Bilservice Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-410740.

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med Feldts Bilservice Kommanditbolag är Clausen, Ole Peter som är född 1974 och har titeln Komplementär, Nilsson, Kent Jörgen som är född 1963 och har titeln Kommanditdelägare, .

Feldts Bilservice Kommanditbolag har 916438-1015 som sitt organisationsnummer.