Ideella föreningen Simklubben Hajen med firma Simklubben Hajen Lomma

Skåne län

Information

846001-3892 är organisationsnummer för verksamheten Ideella föreningen Simklubben Hajen med firma Simklubben Hajen Lomma. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ideella föreningen Simklubben Hajen med firma Simklubben Hajen Lomma är Ideell förening. Det finns idag flera olika Ideell förening i Lomma som är den kommunen som Ideella föreningen Simklubben Hajen med firma Simklubben Hajen Lomma finns i.

Ideella föreningen Simklubben Hajen med firma Simklubben Hajen Lomma har varit registrerat sedan 2008-10-27 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ideella föreningen Simklubben Hajen med firma Simklubben Hajen Lomma så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ideella föreningen Simklubben Hajen med firma Simklubben Hajen Lomma är och det finns flera verksamheter i Lomma som också är .

Firmatecknare för Ideella föreningen Simklubben Hajen med firma Simklubben Hajen Lomma är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Gustafson, Yvonne Monika -Johansson, Jan Lennart Egon Firman tecknas ensam av -Persson, Pia Gunilla Elisabet

Vill ni komma i kontakt med Ideella föreningen Simklubben Hajen med firma Simklubben Hajen Lomma så kan ni göra det på telefon genom 040-411215 eller genom brev på följande adress:
Pilg. 1, 234 41, Lomma

Bedriva simutbildning genom drift av badanläggning.

Det finns olika personer som har en koppling med Ideella föreningen Simklubben Hajen med firma Simklubben Hajen Lomma och det är Persson, Pia Gunilla Elisabet som är född 1959 och har titeln Extern firmatecknare, Andersson, Lars Magnus Torbjörn som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafson, Yvonne Monika som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jan Lennart Egon som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lasson, Märta Ingrid Elisabet som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Anders Jan Olof som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamotMårtensson, Kent Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Rasmusson, Eva Susanne Ingegerd som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,