Dimva Media

Skåne län

Information

Dimva Media är ett av många bolag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Dimva Media finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Dimva Media är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2008-02-07.

Dimva Media som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2008-02-06. Men sedan 2008-02-07 så har Dimva Media varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dimva Media så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8794370.

Lomma arbetar för att bolag som Dimva Media ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Dimva Media. Det finns flera bolag i Skåne län.

Kommer bedriva ett Internet medieföretag, där jag ska erbjuda annonseringsmöjligheter på diverse webbsidor, "SEO-optimering" som betyder "sökmotor optimering" dvs. hjälper till att hamna bra till på internets sökmotorer. Internet annonsering och optimering.

Firmatecknare för Dimva Media är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dimva Media och det är följande personer, Gustafsson, Jens Erik Magnus som är född 1984 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Dimva Media är 840312-XXXX.