netattitude

Skåne län

Information

800215-XXXX är organisationsnummer för verksamheten netattitude. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som netattitude är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lomma som är den kommunen som netattitude finns i.

netattitude har varit registrerat sedan 2008-04-25 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-07-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för netattitude så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-08-07.

netattitude är och det finns flera verksamheter i Lomma som också är .

Firmatecknare för netattitude är följande:

Vill ni komma i kontakt med netattitude så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Företaget vänder sig till ungdomar, skolor, föräldrar och andra som arbetar med barn och ungdomar. Företaget arbetar med nätetik, verkar bl.a. för att ungdomar utvecklar en medvetenhet om olika olagliga företeelser på internet samt får kunskap om vad man själv får göra och inte får göra på internet. Informationen till vuxna syftar framförallt till att levandegöra de ungas vardag på nätet så att föräldrar och andra vuxna blir medvetna om vad som försigår när det surfas, chattas etc.

Det finns olika personer som har en koppling med netattitude och det är Pilemalm, Sandra Maria som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,