jama it solutions

Skåne län

Information

jama it solutions är ett företag som finns i Lomma. I jama it solutions finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jagrin, Karl Martin Gunnar som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med jama it solutions så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå jama it solutions på telefon 070-8189210.

IT relaterade produkter och tjänster. Verksamheten består av systemering och programmering inom data- branschen. Produkter och tjänster inom informationsteknologi kommer att erbjudas mindre och medelstora företag. Dessa produk- ter kommer att vara utvecklande av Martin Jagrin eller av denne anställd personal. Konsulttjänster och rådgivning för ovannämnda kunder.

Idag är jama it solutions av bolagstypen Enskild firma.

jama it solutions är ett av många företag som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

jama it solutions innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-11-06 och jama it solutions är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-11-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för jama it solutions så är det följande:

jama it solutions har 780726-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.