Xitrus

Skåne län

Information

770810-XXXX är organisationsnummer för företaget Xitrus. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Xitrus är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lomma som är den kommunen som Xitrus finns i.

Xitrus har varit registrerat sedan 2005-12-15 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Xitrus så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-13.

Xitrus är och det finns flera bolag i Lomma som också är .

Firmatecknare för Xitrus är följande:

Vill ni komma i kontakt med Xitrus så kan ni göra det på telefon genom 040-411266 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och handel med kläder, tyger och tillbehör. Butikshandel och webbhandel med barnkläder, vuxenkläder och tillbehör såsom åkpåse och filtar, skärmar och datorer. Konsultverksamhet inom IT-branschen. Handel med värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Xitrus och det är Holm, Maria Christina som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,